Panino Fresco

Bij Panino Fresco kunt u genieten van een divers aanbod aan heerlijk eten en klantvriendelijke faciliteiten. Wij leveren unieke lunches die u nergens vindt en we regelen catering met verse producten. Ons eten is altijd een lust voor het oog en natuurlijk ook een lust voor uw smaakpapillen. Daarnaast zijn we bij Panino Fresco gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Een ruime keuze aan eten aanbieden is voor ons belangrijk, om het de klanten naar de zin te maken. Bovendien verkopen we verschillende soorten vers brood en heerlijke verse smoothies. Een ruim aanbod aan eten, en klantvriendelijkheid, is wat wij bieden, dus lees snel verder voor meer informatie.

Catering diensten

Bij Panino Fresco is het ook mogelijk om catering te bestellen. Het voordeel van catering is dat u tijdens een feest zelf niets meer hoeft te bereiden qua eten. Alle zorgen worden voor u uit handen genomen door ons, zodat u optimaal van het feest kunt genieten. Wij zorgen namelijk voor heerlijk eten, waardoor iedereen tevreden terug zal kijken op de feestelijke aangelegenheid. U kunt bij ons kiezen wat voor soort catering u wilt. Er zijn namelijk verschillende keuzes en daarvoor kunt u contact met ons opnemen.  

Onze catering staat bekend om de hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij proberen altijd met u mee te denken. We willen niet alleen dat klanten tevreden zijn, we willen dat klanten onze service geweldig vinden en er laaiend enthousiast over zijn. Dit geeft ons namelijk een goed gevoel. Klantvriendelijkheid is voor ons een van de belangrijkste prioriteiten.  

Lunch

Voor een gezond lichaam is de lunch een belangrijk onderdeel van de dag. Tijdens de lunch staan wij dan ook graag tot uw dienst om u te voorzien van de lekkerste broodjes en smoothies. Het voordeel is dat we ook op locatie leveren, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Een heerlijke lunch op de vrijdagmiddag met al uw collega’s is nooit een slecht idee! Panino Fresco biedt assortimenten aan van diverse belegde Italiaanse broodjes & smoothies op locatie, geschikt voor zowel zakelijke als particulieren consumenten. In overleg leveren wij ook diverse salades en soepen. Kortom: niets is ons te gek.

High Tea

Niet alleen voor een lunch, maar ook voor een heerlijk ontspannen High Tea bent u bij ons op de juiste plaats. Ons doel is om u heerlijk in de watten te leggen en uw smaakpupillen te laten genieten van verschillende hartige & zoete hapjes. U kunt eveneens de High Tea aanvullen met andere hapjes uit ons assortiment. We zijn voorzien van een breed assortiment en we doen er alles aan om alles zo vers en lekker mogelijk te bereiden. Dit heeft als voordeel dat we klanten tevreden maken en daar worden wij ook weer vrolijk van. Zo is het een win-winsituatie voor beide partijen.

Borrel

Er gaat niets boven een heerlijke borrel om bijvoorbeeld het weekend in te luiden. Of tijdens een speciale gelegenheid, maar het kan natuurlijk ook gewoon omdat u er op dat moment zin in hebt. Een borrel bij PaninoFresco houden is een goede keuze. Wij leveren namelijk niet de standaard borrelhapjes, maar zorgen ervoor dat u echt iets unieks krijgt voorgeschoteld. Nieuwe dingen proberen is nooit verkeerd en met de borrelhapjes van PaninoFresco ontbreekt het u aan niets. Onze borrelplanken worden smaakvol gepresenteerd, dagvers en gelijk klaar om geserveerd te worden door één van onze vriendelijke medewerkers. Vaak zijn er nog veel andere dingen mogelijk bij PaninoFresco. Mocht u iets speciaals willen, dan kunt u voor extra informatie altijd contact opnemen met PaninoFresco en dan kan er middels overleg veel geregeld worden!

bel ons nu! 030 785 8376